(+45) 58 53 21 10 KONTAKT OS
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nailmania Teamet

 

Team Nailmania 

 

 

Nej, egentlig skal det her jo ikke være om os, men mere en info til dig om hvad du får ud af at handle hos Nailmania, hvorfor skal du vælge lige netop os, hvad kan vi gøre for dig og får du det bedste her?

Jeg skal prøve på at svare på bedste vis.

Jeg (altså mig, Birgit, som startede virksomheden) begyndte egentlig med negle for maaaange år siden – puha, jeg tør slet ikke tælle år tilbage, men jeg tror det er omkring 14 år siden – og havde det som en lille hobby, som så mange andre har derude, jeg arbejdede dengang med indkøb og derefter salg af stål (jep, det var altså ikke lige negle der styrede min hverdag :0)

Så flyttede jeg med min mand til udlandet og havde lige pludselig tid til at fordybe mig og tage kurser i at lave negle.
Det gav mig endnu mere blod på tanden til, at sætte mig mere ind i produkter, teknikker og kvaliteten af den kemi man sidder og arbejder med.

Da vi så flyttede tilbage til Danmark var jeg i den grad overrasket, enten var her meeeega dyre kvalitetsprodukter (ja, det synes jeg på en dansk understøttelse) eller ikke så god kvalitet til fornuftige priser. ØV ØV ØV tænkte jeg, og her startede den lille spirende idé om mit eget neglefirma, som jeg synes skulle kunne og have alt det de andre havde og mere til. Men selvfølgelig meeeeeeget bedre :0)

Om det så er lykkes, er op til dig at bedømme.

 

Jeg som negleentusiast, negleteknikker, multiallergiker og forbruger går meget op i kvalitet, pris, allergivenlighed og god kundeservice.
Derfor er jeg og hele team NM hysteriske med at der bliver brugt de mindst allergene råvarer der kan vælges –indenfor prisen-, at vi holder priserne ned i et fornuftigt leje, at kvaliteten på alt er i top, og sidst men ikke mindst prøver vi at strække os rigtig lang for at yde en god kundeservice…. For hvem synes en sur dame i telefonen er fedt, eller at man straks er hovedmistænkt som fejlkilde? Så vi prøver det bedste vi har lært :0)

Om vores produkter kan jeg fortælle:

Nailmanias produkter lever ALLE op til de danske regler og love og EU´s kosmetikdirektiv, det vil sige at vi følger loven som man skal og miljøstyrelsen har været på besøg, og bekræftet at alt er som det skal være.

Vores kemiske produkter er produceret efter GMP ISO22716:2007 standarden for produktion. Og de lever op til EU’s 76/768/EEC og den nyere lovgivning.

 

 

 

 

 

 

Nailmanias medarbejdere 

 

 

 

Birgit har undervist hos Nailmania fra starten af. Hun er super dygtig til at lære de påkrævede teknikker fra sig, og så er hun bare en haj til den teoretiske del. 

Birgit har igennem årene haft en del kursister i mellem hænderne som har været super glade for hendes proffesionalisme.  

Birgit underviser primært på Negletekniker uddannelserne. Birgit står derudover for at klargøre og uddanne vores øvrige undervisere. 

Birgit udvikler og indkøber alle nailmanias produkter (sammen med et professionelt testpanel), hun sidder på kontor, planlægger, og er en blæksprutte der hjælper til over alt hvor det er nødvendigt.

Derudover laver Birgit også flot PMU i Beauty by Choice.

 

 

       

 

       Millie er vores altid glade og smilende multikunstner. Hun er en haj til negle i både akryl og gele, og har i flere år i træk stilliet op til DM i negle i mixed media.

Millie underviser i bl.a. 3D akryl, Fineline, elfil, Diamond Polish og vores negletekniker kursus.

Derudover laver Millie også negle hos os i Slagelse et par gange om ugen og hjælper til i både butikken og på vores lager.

 

 

Jeanette, kan bare det med negle. Hun er rigtig god til at lære fra sig og suger  alt det nye til sig lynhurtigt. Hun er super dygtig til både gele- og akryl-negle og elsker at pynte dem.

Jeanette underviser bl.a. i vore babyboomer, onestroke, stonelook og en masse andre workshops.

Derudover er Jeanette også an af vores dejlige kommunikationsmedarbejdere.

 

Sofie er vores multiblæksprutte, hun er kosmetiker, negletekniker, og vippetekniker. Sofie tager gerne vores telefoner og kundeservicemails og hjælper dig med et smil.

Sofie er også  behandler hos Beauty by Choice hvor hun laver alt andet end PMU. Og Sofie hjælper også gerne alle os andre til en øvedag eller på et kursus.

 

Trine er vores rolige klippe. Hun styrer lageret med hård hånd og er en af vores dejlige kundeservicemedarbejdere.

Trine laver gerne Diamond Polish negle på hobbyplan og interesserer sig generelt for beauty og negle.