(+45) 58 53 21 10 KONTAKT OS
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Mit tekniker forløb - Af Mette Neerholt

Udskriv
11 måneder siden 1281 visninger Ingen kommentarer

Jeg lagde ud med mit allerførste startsæt, for en del år siden. Ja faktisk for 6-7 årsiden.

Jeg handlede på den blå avis, så spørg for guds skyld ikke til produktets oprindelse, det var vist en anelse tvivlsomt. Jeg kastede mig ud i projektet, som den meget glade amatør jeg var, og i guder hvor gik det galt. Der var ingen hjælp at hente hos min ”leverandør”, når hun havde solgt et sart sæt, så klarede man sig selv.

En dag faldt jeg over Nailmania.dk. Jeg er en anelse nysgerrig af natur, og måtte da lige se hvad det nu var.

Jeg så det store lækre udvalg, selvom det var lige da Birgit var startet op, jeg faldt for at alt virkede gennemført lækkert på hjemmesiden.

Jeg fandt et par produkter, og ringede så til Nailmania´s kundeservice, jeg havde da lige lidt spørgsmål J

Jeg har, fra første dag følt mig velkommen – altid god tid til kunderne og ingen spørgsmål er for dumme.

Da jeg endelig tog mig sammen til at tage uddannelsen, har jeg haft en oplevelse af oprigtig interesse i, at jeg fik lært det Jeg følte jeg manglede. Det her er ikke bare onesize fits all, det her er en skræddersyet uddannelse til DIG. Det går ikke hurtigere, end du kan få omsat det du har lært, til praktik.

Jeg har ikke tage uddannelse nogen andre steder, altså inde for negle – men arbejder hverdag i en stor dansk/ international anerkendt virksomhed, og vi er gode til kundeservice, ordrehåndtering og kunderådgivning: MEN Nailmanias team når fuldt ud på højde, med det jeg lever og ånder for til hverdag. Og når jeg ser de krav og forventninger de har til deres kursister, tænker man som helt grøn: ”det her lærer jeg aldrig”. Men tro mig, med den hjælp og støtte, samt alenlange tålmodighed der stilles til rådighed, ønsker man at gøre sit bedste, man ønsker at nå målet.

Jeg kan kun give Nailmania mine bedste anbefalinger – og vil ønske alle jer som vælger uddannelsen her, rigtig god fornøjelse. Det er en sand fornøjelse, at arbejde sammen med Birgit, Nanna og Flemming.


Mette Neerholt

Posted in: Negle Bloggere
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms