(+45) 58 53 21 10 KONTAKT OS
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Anmeldelse af Professionel, Super lækker og lydløs filemaskine

Udskriv
11 måneder siden 1656 visninger Ingen kommentarer

Smart elektrisk filemaskine som åbner op for muligheder fra helt enkle negledesigns til de mere komplicerede og dramatiske.

Til maskinen medfølger en fodpedal som er nem at arbejde med, hvis man vil justere sin hastighed løbende og undervejs i sit arbejde uden at fjerne blik og koncentration fra sin negleopbygning, form eller design. Ønsker man derimod en forudindstillet hastighed/omdrejning kan det også vælges.
Displayet foran på maskinen lysindikerer, hvilken indstilling man har valgt og disse kan nemt ændres ved blot et tryk på en knap.
Maskinen kan ydermere også ændre rotation skulle man ønske dette.
Selve filehåndtaget er let og ligger godt i hånden, hvilket er en fordel når man arbejder med så fine og præcise detaljer samt meget filearbejde. Det er nemt, hurtigt og ubesværet at ændre håndstilling under arbejdet.
På siden af maskinen monteres en holder til filehåndtaget i opret position. Holderen er let tilgængelig og en god støtte og aflastning mellem filearbejdet.

Der medfølger ydermere 3 forskellige filehoveder som kan udskiftes efter behov og type filearbejde.

Dette er en maskine som letter og supplere det manuelle filearbejde og kan bruges på egne negle, geleopbyggede-, og akrylnegle.
Prøv den og filearbejdet vil gå som en leg!


Med Venlig Hilsen

Diana

https://www.nailmania.dk/professionel-super-laekke...

Posted in: Negle Bloggere
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms